luni, 14 ianuarie 2013

Vaccinurile, extrem de periculoase pentru om


Un medic da cartile pe fata: Vaccinurile, extrem de periculoase pentru om


In urma cu ceva timp, Lucija Tomljenovic a decis sa faca cateva cercetari asupra sistemului de sanatate britanic. Ceea ce a descoperit a ingrozit-o. Ea a aflat ca companiile farmaceutice platesc scump pentru ca informatia, conform careia vaccinurile lor sunt periculoase pentru sanatatea copiilor, sa nu iasa la lumina, noteaza Prison Planet.

Medicul se intreaba, printre altele, de ce pana la implinirea varstei de 6 ani copiilor trebuie sa li se faca 29 de vaccinuri. Chiar daca raportul este indreptat impotriva sitemului de sanatate britanic, dezvaluirile sunt valabile pentru intreaga lume.

Se vorbeste de mult timp ca mai toate companiile farmaceutice platesc sume colosale de bani, pentru ca vaccinurile lor sa fie folosite, cu toate ca efectele acestora nu sunt dovedite in totalitate. Cel mai des intalnite reactii negative in randul copiilor sunt boli genetice grave, autism, precum si deterioarea celulelor creierului.

"Milioane de copii vegeteaza ca plantele din cauza vaccinurilor, care omoara umanitatea", sustine medicul.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu