vineri, 11 aprilie 2014

Războiul a început neoficial


Cei care cred în Dumnezeu Tatăl, in singurul Lui Fiu Iisus Hristos și in Duhul  Sfânt Mingaietorul, va  rog să nu va opriti din toate rugăciunile pentru mântuirea lumii.
Această perioadă este critică. Forțele și lucrările întunericului sunt active si actioneaza intr-un mod catastrofal.
Anul trecut  forțele întunecate au decis sa  accelereze procedurile prin care vor aduce repede în prim-planul omenirii pe pseudo-mesia antihristul. Anul trecut, 2013 sau creat premizele pentru începutul celui de al treilea război mondial, după care națiunile săracite  infoametate,  suferind de boli și afectate de război vor fi convinse sa fie conduse de un lider care va aduce și consolida pacea globală.

Războiul a început neoficial în primul rând cu deciziile satanice convenite pe hartie între membri Elitei  întunecata care conduc planeta.
În acest an se vor lua  decizii de foarte mare importanta. Pentru a pregăti si provoca focare regionale de razboi, capabile să creeze motivele pentru o conflagrație mondială, care apoi se vor uni într-una singură. Aceste focare regionale motivate și ghidate  de Elita de marionete ale întunericului, va aduce lumea la un pas de dezastru.  Operațiunile lor obscure sunt mascate și aranjate în plan social, politic și ecleziastic.
În societate, foame, boli și mizerie.
În politică, haos, neliniște și dezbinari civile cu tendințe perturbatoare.
În biserică, confuzie religioasă prin intalniri pan-religioase planificate, în care:
1)     Principiile etice tradiționale vor fi nu numai contestate, dar și ridiculizate.
2)     Vor încerca să modifice evangheliile. 
3)                Sfintele Taine sa fie considerate inutile. 
4)    Dumnezeul Treimic va fi înlocuit de un zeu universal de întuneric, care va găzdui in brațele sale toate tipurile de religii, culte și credințe religioase, precum și toate tipurile de convingeri morale, care, la fel de diabolic ca Lucifer reușesc să strambe adevărul moral al Evangheliei.
5)     Numele lui Hristos va fi ridiculizat în modul cel mai obscen, deoarece il vor considera responsabil pentru învățăturile (devenite anacronice) morale din evanghelii.
Viitoarea mare schisma a bisericii care va afecta în primul rând Biserica Catolică va aduce o persecuție devastatoare a celor care vor rămâne credincioși adevărului până acum și o încercare ale forțelelor malefice pentru a rănit inima Ortodoxiei încercand să elimine Sfântul Potir de la Muntele Athos și conversia mănăstirilor in muzee.Ele sunt principalele decizii în curs de desfășurare ale forțelelor satanice ale întunericului care pregătesc pe Antihrist.

  Perioada petrecuta de catre intreaga umanitate este critica. Haosul inflamarii mondiale a fost atenuat pentru scurt timp. El a fost oprit de rugăciunile martirilor sirieni ortodocsi masacrați de către islamiști pentru credință.  Muceniciile ortodoxe nu sunt dorite din teamă și egoism ipocrit, nici de liderii politici nici de liderii ecleziastici.

Timpul de toleranță divina se diminuează. Numai intervenția umană prin pocăință și rugăciune poate face ca Dumnezeu sa nu permita  diavolului sa actioneze.
Acum nu este momentul pentru vorbe.
  Cei chibzuiti tac și se roage, în timp ce cei viciosi râd și mustra. Fiecare om in functie de care parte se va situa va face aceste fapte.
Evenimentele se vor petrece rapid.
Credincioșii sunt pregătiti și spiritual și material.
Îngeri și sfinți  vor fi întotdeauna alături  de oameni credincioși să-i ajute și să-i sprijine.
Încrederea absolută în Dumnezeu, rugăciunea umilă este marele antidot împotriva diavolului, Sfânta Împărtășanie, este puterea spirituală a creștinilor adevărați.
Și în timp ce Elita satanica a întunericului actioneaza prin lideri  subjugati ai națiunilor , cele trei structuri principale ale omenirii, și anume, întreaga creație socială, politică și ecleziastică a lui Dumnezeu pe pământ și la nivel planetar sunt in haos.
Toată creația a început deja să se revolte în ceea ce face omul sub îndrumarea forțelor luciferice
Lumea deja a început să înțeleagă revolta naturii, fără posibilitatea de a vedea în mod clar ceea ce ii asteapta.
Natura se va manifesta cu intensitate, mai mult și mai mult  va erupe cu mânie deplina asupra omenirii rebele care prin legi sfideaza  si se împotrivesc lui Dumnezeu și învățăturilor morală evanghelice. Fiecare va asista la mânia naturii.
Furtuni neobișnuite și inundațiii secete prelungite fără precedent vor distruge culturile oamenilor, furtuni teribile, grindina cu bucati supradimensionate de gheata   va distruge nu numai culturile, dar de asemenea, masini, chiar omorând oameni si care vor aduce teamă și îngrijorare în lume. Vulcani și multitudinea de cutremure distructive se va intensifica sporind și mai mult anxietatea și frica oamenilor.Vor fi locuri, care se vor scufunda în mare iar  inaltimile muntilor se vor  aplatiza.
Acele națiuni care au demonstrat zel împotriva lui Dumnezeu și au adoptat legi rele  care jignesc valoarea morală și de viață vor fi printre primele care vor experimenta biciul naturii.

Toată lumea va vorbi despre dezlantuirea  naturii. În multe locuri clima se va schimba. Vara și iarna se vor inversa. Epidemiile vor deveni de necontrolat vor fi unele actuale, iar altele mai vechi se vor reactiva cunoscand mutatii. Unele vor fi naturale, iar altele vor fi produse de mana omului. Toate acestea, împreună cu foametea și malnutriția care  va constitui cea mai mare problema la care trebuie să facă față în curând toate națiunile. Se va simti panica la nivel global.

Malnutriția și epidemiile vor constitui prima grija a oamenilor. Este însă insuficient, pentru că aprovizionarea cu alimente, asistență financiară, lipsa de medicamente și de îngrijire medicală vor fi putine sau deloc. .
Războiul naturii, pe care omul a încercat cu îndrăzneală sa o manipuleze va fi greu. Impresia va fi aceea că natura este în război cu omul. Mai ales atunci când întreaga natură va fi contaminata terestru, aerien și maritim datorita prostiei oamenilor si unui scurt război nuclear.
Și toate pentru că omul  nu numai ca fuge de Dumnezeu, ci incearca sa se lupte cu Creatorul său preferand furia satanică si îmbrățișarea luciferica.
Frații mei, nu este niciodată târziu sa cerem pocăință și iertare pentru viata noastră. Lucifer nu are putere asupra sufletelor smerite care se încred pe deplin in Dumnezeu Tatăl lor, ca și Salvator și cer cu umilință după fiecare greșeală iertare.Forțele lui Satana sunt paralizate și nu ne pot afecta, deoarece lacrimile pocăinței distrug răul din aceste intervenții.
  Inca de anul trecut a fost decis de către Elita întunericului  începutul celui de al treilea război mondial, care in acest an va inflama mai intens procesul de tulburari regionale.
Fie ca pocăința și rugăciunile sa permita să se amane conflictul general.
Suntem doar la un pas înainte de conflagratia mondiala. Depinde de noi si pocainta noastra pentru a opri ca toate acestea sa se intample. Viitorul nostru este chiar la îndemână. Putem să luam decizia corectă.
Cu multă durere si suferință spun acest lucru pentru toți copiii și prietenii spirituali, care împărtășesc durerea lui Dumnezeu pentru marea apostazie generală a lumii care a lăsat liber întunericului si lui Satan să domnească peste popoare si care au respins dragostea Domnului nostru Iisus Hristos.
Fie ca rugăciunile noastre și pocăința adevarata sa aduca schimbare pentru a indeparta pericolele din viitor. Amin.


Scrisoare De la parintele Elpidie catre copiii lui spirituali.
20 februarie 2014

sursa articol

Un comentariu: