marți, 23 iulie 2013

Există un plan pentru distrugerea masivă a umanității la nivel mondial

Controverse în Croația după faimosul preot croat Miroslav Bustruk apel la croați să nu se vaccineze împotriva vaccinul împotriva gripei porcine.. Într-o ceremonie biserica cu hramul Sf. Martin, declarația Bustruk tatăl lui a provocat o avalanșă de reacții în Croația.Ce anume a spus? "Fac apel la voi să nu va vaccinati pentru așa-numita gripă porcină în nici o circumstanță. Există un plan pentru distrugerea masivă a umanității la nivel mondial. În acest scop, vom vedea noi boli vor țâșni peste tot", relateaza jurnalul croat "Jutarnji List" , citând BustrukVaccinul H1N1 in sine este o armă foarte sofisticata al cărui implantat cu microcip va controla starea de sănătate a ființei umane", a adăugat preotul croat care a determinat o mare controversa cu oficialii croați.
=========================================
Ieri, 27 august 2009, am fost oferindu-un discurs introductiv despre German New Medicine (GNM) lângă Viena, Austria.  Soția mea a fost cu mine și alti  40 de ascultători.  La sfârșitul discuției despre gripa porcinai ,o doamnă sa ridicat și a declarat următoarele:
Un prieten de-al ei lucrează pentru o companie farmaceutică din Viena și ia spus că  injecția pentru gripa porcina conțin într-adevăr nano-particule in varful lor, care nu pot fi detectate cu ochiul liber, dar sunt în mod clar vizibile la microscop cum ar fi microscoapele de jucarie pentru copii si marind de 12 ori.Personalul companiei farmaceutice a fost informat că aceste nano-particule actioneaza în corpul uman ca o placa de baza din calculator și o mulțime de date pot fi stocate pe el, care va face ca cardurile de numerar sa fie ceva învechit.  Această măsură a fost, de asemenea, destinata să facă un recensământ precis și să protejeze copiii, ca multe mame pur și simplu să "se debaraseza" de nou-născut lor, fără cunoștința autorităților.
Această doamnă mai dezvăluit că ea a lucrat în domeniul medical.  Ea a cerut un avocat care a venit la ea ca un pacient, cum este posibil pentru a evita să fie vaccinat. El ia spus că el a fost conștient de planificarea de vaccinare a populației, de fapt, membrii clasei cele mai superioare ale societatii au fost conștienți de acest plan. Pentru acest an nu au fost planificate  vaccinari fortatate ci de a încuraja mai degrabă de persoane prin intermediul mass-media să se ofere voluntar.
În cazul în care prea puțini vor veni de bunavoie, vaccinarea forțată a fost planificat pentru anul viitor.  Scutite de la vaccine sunt anumite grupuri profesionale, cum ar fi poliția, personal medical, politicieni etc Fiind  avocat, el știa modalități  pentru a evita, dar pentru majoritatea populației nu a fost nici o scăpare.
Interviu cu Dr. Gert Hamer (GNM), prin Helmut Pilhar (Inginer),
Miercuri, 26. August 2009
Hamer: În câteva zile, cele mai rele temeri ale noastre au fost într-adevăr înlocuite de această realitate crudă.
Pilhar: Geerd, vorbești despre 1000 dolari amenda și 30 de zile arest zi pentru refuzul de a lua vaccinarea în SUA?
Hamer: Da, dar contestatari (cip opozanți sunt trădători), nu vor fi pusi în închisori normale, dar mai ales în lagărele de concentrare pregătite  pregătite în toată țara
Pilhar: Vorbești despre începutul sacrificarii populatiei?
În caz contrar, nu are nici un sens pentru a ameninta cu armată și poliție implicate, amenințări cu astfel de sancțiuni draconice, totul doar pentru a obține oameni să participe la o simplă campanie de vaccin antigripal sezonier.În afară de faptul că nu poate exista nici o vaccinare de genul asta. Ai vaccina în octombrie (nordul toamna), pentru vara viitoare este complet ridicol.  Cu Tamiflu vă poate suprima poate simptomele tipice fazei de vindecare de 2-3 săptămâni și chiar că este total fără minte în lumina GNM.
Pilhar: Este demn de remarcat faptul că în SUA există literalmente multe  stoc sicrie îngrămădite .  Pentru ce? Și în afară de faptul că populația a fost deposedat sistematic de arme și câini de protecție.
Hamer:  Se poate vorbi despre vaccinare, dar nimeni nu menționează despe cip implantat pe nume.Asta este într-adevăr ciudat, deoarece este problema evidentă în fața acestor măsuri guvernamentale masive. Și că cipul Hitachi funcționează și poate fi combinat cu un cip moartal am vorbit deja la  ultimului interviu.
Același lucru poate fi văzut în modul în care GNM  (German New Medicine) s-au descurcat. De 28 de ani unul a fost permis doar pentru a discuta despre Hamer, "Unperson", dar nu dacă GNM funcționează de fapt și dacă cererile sale sunt repetabile, și poate fi dovedit de a lucra, în ciuda a 30 verificate rezultatelor publicate.. Există discuții interminabile despre Tamiflu rău provocând dar nici unul cu privire la cip. De asemenea, este foarte dăunătoare în procesul de vindecare sau în fază vagotonic unei sarcini (ultimul trimestru).  Dar cip moartea adaugă o dimensiune cu totul nouă.  Că acest cip moarte va fi folosit fără îngrijorare poate fi văzută în faptul că chimio și morfina au fost utilizate fără îngrijorare în ciuda mortalității finale ale 98%, în timp ce 98% ar putea fi supraviețuit cu GNM. Imaginați-vă lipsa de scrupule a tuturor oncologilor, așa cum acestea sunt pe deplin conștienți de faptul că GNM adaugă până la un punct de vedere științific și funcționează
Pilhar: De asemenea, este foarte ciudat că americanii au creat această lege Marshall, în care criticii pot fi îndepărtati cu ușurință de către 1000 și milioane Și odată ce ai implantat oamenilor cipuri ei nu mai pot fugi de tine
 
Hamer: Este evident că această luptă de impunere a cipurilor a fost în curs de pregătire de multi mulți ani  Trebuie sa fii idiot  sa crezi ca 3 porci și un copil, morți de la cine știe ce au constituit o pandemie la nivel mondial . Dar merge pentru a arăta ceea ce o presă lume bine organizat este capabil de a realiza: Se poate transforma dintro mica aluna într-un munte.
Pilhar: A început cu minciuna SIDA, apoi a urmat minciuna BVB. . După 9/11 a urmat minciuna Antrax.  Apoi a fost minciuna gripa aviara , acum este minciuna gripa porcina . Anul viitor vom avea minciuna gripa soarecilor .. Când toată lumea are un cip, atunci  va constitui sclavie completa, atunci toată lumea poate fi manipulata și asasinata arbitrar.
. Hamer: În primul rând ei sar pe copii și femeile gravide. . Acestia sunt în primul rând să fie tratati cu nanocipuri și Tamiflu.  Multe dintre femeile gravide în ultimul trimestru au in gând ca-si pot pierde copii lor, pentru că Tamiflu este total toxic.  Dar, de asemenea, femeile pot muri, ca trupurile lor sunt vagotonic în timpul ultimului trimestru de sarcină.Este un fapt cunoscut că în timpul vagotonie un vaccin antigripal sau o injecție de morfină pot fi mortale.
Între timp, se pare că există  panică în SUA, unde poate fugi in lume, oamenii se întreabă, în cazul în care nu se vor lasa  injectati forțat cu cip mortal unde pot fugi de dusmani?
Unul trebuie să ia în considerare realist ceea ce ar fi ca pentru a efectua acest cip moarte și știu că orice zi poate fi pur și simplu oprit de către Centrul din Tel Aviv.  Ei sunt complet lipsiți de apărare împotriva și plângându-se nu va face nici un bine: "Dacă aș fi știut doar ..." Prin urmare, este foarte important pentru clasa conducătoare să țină oamenii în întuneric cu privire la aceasta cât mai mult posibil.
. După ce sclavii au cipul implantat moarte li se permite să știu despre el. . . Acesta va fi ca între frați masoni.  Toată lumea știe că în momentul în care rostește un cuvânt de disidență, el va fi servit cu otravă în cafea de către întotdeauna evreiesc Marele Maestru și nu va supraviețui încă o zi. Întreaga lume va fi un lagăr de concentrare plin de sclavi, cu excepția pentru membrii unui grup religios Pentru a avea cipul implantat moartea este potențialul de pedeapsa cu moartea personal la un moment dat.
Cât de naiv nu trebuie să fie la cererea de Mossad si CIA să dezvăluie care sunt intentiile lor reale sunt, "la masa faptele"?  Soarecele nu crede că pisica va veni.
Într-o companie cu mai multe 100 de angajați, care produce, sau umple mai bine ace de injecție pentru vaccinare nanocip, acesta va avea nevoie de doar 1 sau 2 persoane "de încredere" pentru a introduce jetoane la sfârșit.  Apoi, toți ceilalți lucrători pot confirma că ei nu știau nimic. Aceasta se numește "controlul calității" și "verificarea finală" și apare complet normal.
Ciudat este ca fiecare ac de  vaccinare cu nanocip are propriul număr de cod individual, care este adăugat la numărul de identitate.  De ce altceva ar fi "epidemie de gripa vara" prostie ac avea propriul său număr individual și de ce ar trebui să pașaportul însoțească vaccinarea impotriva gripei ?  Și de ce nu Americanii nu vor să lase pe nimeni în țară care sa nu aiba un cip?
Pilhar: "Clubul de la Roma", a declarat în anii '70 în una din publicațiile lor (posibil în Omenirea la Punctul de cotitură), în sensul că fie rata natalității ar trebui să fie reduse sau rata de deces sa cresca.  Institutul Max Planck crede că populația lumii trebuie redusă in SUA există așa-numita " american Stonehenge, un mesaj de gravate în   blocuri de granit , că populația lumii trebuie redusă la 500 de milioane, pentru a ajunge la " Era Rațiunii ".
. Când te uiți la problema presupusa de "suprapopularea", este interesant de observat că, aparent, statul Texas singur ar putea hrăni toți oamenii
Eu nu cred în așa-numita "suprapopularea", ci mai degrabă presupun că fanaticii globalizării nu au nevoie de sclavi de lucru și, prin urmare, doresc să reducă populația la 1:10
Ryke Geerd Hamer Ing. ING. Helmut Pilhar

Dezvoltarea de nano-cipuri

Dezvoltarea de nano-microcipuri sunt o axă importantă a guvernelor și a industriei farmaceutice care doresc puterea supremă și influența asupra populației la nivel mondial pentru mai mult profit și mai mult control. În decembrie 2000, fostul Chief Medical Officer al Finlandei, Rauni-Leena Luukanen-Kilde, MD a declarat că tehnic este posibil pentru fiecare nou-născut să fie injectat cu un microcip, care ar putea funcționa apoi pentru a identifica persoana pentru tot restul lui sau a ei viață.  Astfel de planuri sunt secret discutate în SUA fără nici difuzarea publică a probleme de confidențialitate implicate. . Microcipuri astăzi funcționează prin intermediul undelor radio de joasă frecvență, care le vizează. Cu ajutorul sateliților, persoana implantat poate fi urmărit oriunde pe glob. O astfel de tehnica a fost printre un număr de testat în războiul din Irak, in functie de Dr. Carl Sanders, care a inventat interfata inteligenta-echipaj (IMI) biotice, care este injectat în oameni. (Anterior, în timpul războiului din Vietnam, soldații au fost injectate cu cip Rambo, concepute pentru a creste fluxul de adrenalina in sange.) Supercomputerele 20-billion-bit/second de la Agenția Națională de Securitate din SUA (NSA) ar putea acum "vedea și auzi" ceea ce soldații experiență în câmpul de luptă cu un sistem de monitorizare de la distanță (RMS).  Atunci când un microcip 5-micromillimeter (diametrul unui fir de par este de 50 de micromillimeters) este plasat în nervul optic al ochiului, ea atrage neuroimpulses din creier care întruchipează experiențele, mirosuri, obiective turistice, și vocea persoanei implantate. . Odată transferate și stocate într-un calculator, aceste neuroimpulses poate fi proiectat înapoi la creierul persoanei prin microcip să fie reexperienced. . Folosind un RMS, un operator de calculator de pe uscat pot trimite mesaje electromagnetice (codificate ca semnale) la nivelul sistemului nervos, care afectează performanța țintă. . Cu RMS, persoanele sanatoase pot fi indusa pentru a vedea halucinații și să aud voci în capul lor.  Fiecare gând, reacție, auz, și vizual observare provoacă un anumit potențial neurologice, piroane, și modele în creier și domeniile sale electromagnetice, care pot fi acum decodate în gânduri, imagini și voci.Stimularea electromagnetică poate, prin urmare, schimba undele cerebrale ale unei persoane și asupra activității musculare, provocând crampe musculare dureroase experimentat ca tortura.
Fiecare dintre noi are o frecvență de rezonanță unic bioelectrice in creier, la fel cum avem amprente unice.  Cu o frecvență electromagnetică ( CEM) stimularea creierului pe deplin codificate, pulsează semnale electromagnetice pot fi trimise la creier, cauzand vocală dorită și efecte vizuale pentru a fi experimentat de către țintă. Aceasta este o formă de război electronic.  Astronautii americani au fost implantate înainte de a fi trimise în spațiu, astfel gândurile lor ar putea fi urmat și toate emoțiile lor ar putea fi înregistrate 24 de ore pe zi.
Mass-media nu a raportat că intimitatea unei persoane implantat lui dispare pentru tot restul vieții sale.el poate fi manipulat în mai multe moduri. . Folosind diverse frecvențe, operatorul secret al acestui echipament poate schimba chiar viata emotionala a unei persoane. el poate fi agresiv sau letargic.  Sexualitatea poate fi influențată în mod artificial. . Semnale de gândire și de gândire subconștient pot fi citite, vise afectate și chiar induse, toate fără știrea sau consimțământul persoanei implantate. . Aceasta tehnologie secretă a fost folosit de către forțele militare în anumite țări membre NATO din 1980, fără a populațiilor civile și academice care au auzit nimic despre asta. Astfel, puține informații cu privire la astfel de sisteme de control al mintii invazive este disponibil în reviste de specialitate și academice.
Semnale de grup NSA Intelligence poate monitoriza de la distanță informații de la creierul uman, prin decodarea potentialele evocate (3.50HZ, 5 mW) emise de creier.  Experimentees prizonier în ambele Gothenburg, Suedia și Viena, Austria s-au dovedit a avea leziuni cerebrale evidente. Circulația sângelui diminuat și lipsa de oxigen în dreptul temporal frontal lobi rezultat unde implanturile cerebrale sunt de obicei operative. Un experimentee atrofie finlandez creier cu experienta si atacuri intermitente de inconștiență din cauza lipsei de oxigen.
Direcționarea functiile creierului oamenilor cu câmpurile electromagnetice (de elicoptere și avioane, sateliți, de la camionete parcate, case vecine, stalpi de telefonie, aparate electrice, telefoane mobile, TV, radio, etc) este o parte a problemei radiații care ar trebui abordate de guverne alese în mod democratic. Cu toate acestea, există în prezent nici un interes de orice guvern național să abordeze în mod serios această problemă. . Acesta ar putea fi doar cativa ani, luni sau poate că este aici și am deja constienti de integrarea lor în produse farmaceutice.  Indiferent, din cauza numeroaselor avantaje militare și politice, implementarea lor este inevitabilă.  Cu toate acestea frauduloase, a fost un imperativ pentru marile puteri ale lumii și a cartelurilor farmaceutice pentru a promova eficiența de vaccinare și să adopte politici naționale de pregatire pentru pandemie care vaccinari mandat.  . În 2005, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a elaborat normele internationale de sanatate, care ar lega toate 194 de țări membre a liniilor directoare de urgenta pandemie care ar putea pune în aplicare un astfel de mandat.  Fără aceste proceduri de sănătate publică (și campanii de vaccin propagă), în loc, nu ar fi puțin sau deloc de cooperare voluntară din partea publicului să ne suflecăm mânecile și să accepte vaccinurile.  Participarea publicului este un instrument esențial care va permite în curând mare pharma pentru a injecta cel mai eficient instrument  proiectat vreodata in miliarde de oameni.
Deși fabricație nanotehnologia este în prezent disponibil pe o scară globală, înainte de companiile biotehnologice sunt capabili de a iniția producția de masă și testarea de nano-microcipuri în interiorul de vaccinuri, care vor vinde probabil ideea de către public.  Prin diverse "scenarii de îmbunătățire a sănătății" vor încuraja participarea și anunțe public aprobarea de reglementare din aceleași politici și organismele de reglementare au ajutat la crearea.    De la mijlocul verii anului 2009, OMS și Centrul de Control al Bolilor (CDC) exagerat în mod efectiv o pandemie de gripa falsA și a convins lumea să se supună vaccinuri H1N1.Doze suplimentare de propagandă și, eventual, un eveniment biologic, se poate convinge la fel de populații a accepta cu bună știință microcipuri interiorul vaccinuri sub masca unui "bine mai mare" pentru umanitate.
Când funcțiile noastre cerebrale sunt deja conectate la supercomputere cu ajutorul implanturilor de radio și microcipuri, va fi prea târziu pentru protest.  Această amenințare poate fi învins doar prin educarea publicului, folosind literatura de specialitate disponibile pe biotelemetrIE, nanorobotica și schimbul de informații la congrese internaționale.  Este momentul să acționăm acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu